Efektivní cesta ke zdravé a hebké pleti

Text: Prima Žena
17. srpna 2016 | 09:00

Léto, slunce, voda, aktivity v přírodě, to vše se podepisuje na stavu naší pokožky. Z prázdnin i dovolených se vracíme odpočinuté a to samé předpokládáme i u své pleti, ale často býváme překvapené, že je vysušená, na pohled vykazuje ztrátu pevnosti i pružnosti a někdy se přidají i dermatologické problémy v podobě suchých šupinek a začervenání. Jedním z důvodů je velký nedostatek hydratace, způsobující pleti nízký komfort.

To, že je nutné dodržovat pitný režim, se dostalo pod kůži snad už každému, ale samotné vnitřní „zavlažování“ pleti opravdu nestačí. Především letní období, které se snažíme trávit co nejvíce v přírodě, je pro naši pokožku obzvlášť velká zátěž. Střídání teplot, velká horka, časté pobyty ve vodě a další letní radovánky mohou při nesprávné péči vést k tomu, že se na pleti začínají objevovat předčasné vrásky, a to již v nízkém věku. Proto je nezbytné pleť po létě dostat do formy co nejdříve a co nejefektivněji.

S inovovaným hydratačním programem společnosti SOTHYS Paris, jehož srdcem je trojnásobná kyselina hyaluronová, doplněná o patentovaný výtažek hřibu Boletus 1055, bude cesta k cíli jednodušší. Komfort, který pleti poskytnou exkluzivní produkty řady Hydra3HA umocněné o luxusní kosmetickou péči v salonech SOTHYS, se na jejím zdraví velmi rychle projeví a navrátí jí dlouhotrvající hebký a sametový vzhled.

Prodlužte si radost a pohodu z léta a dopřejte si zážitek z intenzivního hydratačního ošetření, které pokožku již po první návštěvě salonu viditelně omladí. Následná pravidelná péče v domácím prostředí jeho účinky prodlouží a přesvědčí vás o působivosti komplexního hydratačního programu, inspirovaného nejnovějšími objevy vědeckých výzkumů společnosti SOTHYS Paris.
Více na www.sothys.cz

Mýty o depilaci

S přicházejícím teplým obdobím přichází také doba zkracování sukní i kalhot. více

Interní očista